Bezoek aan de bijenkasten

Een unieke ervaring vol zoemende ontdekkingen en heerlijke sensaties. 

Deze unieke gelegenheid biedt jou de kans om deel te nemen aan een educatief en interactief bijenkastenbezoek. Voorafgaand aan de activiteit zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de fascinerende levenswijze van bijen, hun rol in de natuur en hoe we ze kunnen beschermen. Dit maakt je bezoek niet alleen leuk, maar ook leerzaam en bewustmakend.

Eenmaal gekleed in je imkerpak, zul je de kans krijgen om een bijenkast te openen en de bijen van dichtbij te observeren. We begeleiden je bij elke stap en je voorzien van boeiende inzichten in het leven van bijen, zoals hoe ze honing produceren, hoe ze communiceren en hoe de bijenkast functioneert als een goed georganiseerde gemeenschap.

Na dit avontuurlijke deel van de activiteit, zorgen we voor een heerlijke twist. We nodigen je uit om je eigen lippenbalsem te maken met behulp van bijenwas. Je zult trouwens versteld staan van de zachte textuur en de subtiele geur van de bijenwas. Een perfect aandenken om je bijenkastenbezoek te herinneren!

En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de activiteit af met een smakelijk proeverijtje. Je krijgt de gelegenheid om honing te proeven.

Let op: deze unieke bijenkastenbezoeken zijn alleen beschikbaar voor groepen. Dus verzamel je vrienden, familie, collega’s of vereniging en beleef samen een onvergetelijke ervaring. Maximum 12 deelnemers. Ruim vooraf reserveren is aan te raden.

Klaar om je imkerpak aan te trekken, bijenkasten te openen, lippenbalsem te maken en honing te proeven? Kom bij ons langs en ervaar de wondere wereld van bijen zoals nooit tevoren!

Boek nu je groepsbezoek en maak van deze bijzondere activiteit een hoogtepunt in je agenda. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!